tirsdag 26. februar 2013

Tid for bok


Med en hel uke vinterferie, blir det også litt ekstra tid til bøker. I går var de to eldste og jeg på bading og biblioteksbesøk. Vi lånte hver vår bok, og jeg begynte i går kveld på Lindells Nattsøsteren. Spennende krim! 

Før jeg visste ordet av det hadde jeg lest over 100 sider av 
Det du ikke ser, og for noen dager siden var boka ferdiglest! Etter å ha lest Katherine Webbs debutroman Arvenmåtte jeg kjøpe Det du ikke ser da jeg fant den i butikken. Anbefaler begge bøkene, veldig spennende lesing! Har du lest noen av disse romanene? 

Ønsker deg en fin uke! Kanskje du også har ferie?! :)

3 kommentarer:

 1. Ferie er veldig koselig=) Godt å ha tid til å late seg litt. Jeg har lest Arven, og likte den veldig, veldig godt=) Har ikke lest den nyeste, så den må jeg nok få tak i etter hvert. Har du lest bøkene til Kate Morten? De anbefales når du liker Arven=) Håper dere får en strålende vinterferie=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Herlig når man har tid til å sette seg ned med en bok. Her er det full jobb og ingen ferie før i juli... Leeenge til :) Kos deg masse :)

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 3. Så spennende. Det er så gøy å lese bøker, Nå leser jeg en av Herbjørg Wassmoe, men jeg mener å ha lest Nattsøsteren en gang for flere år siden. Kos deg! Hilsen Sofies Villa

  SvarSlett

Tusen takk! :)