søndag 24. mars 2013

Nøkkelskap blir kjøkkenskap!


Et gammelt nøkkelskap har flyttet fra garasjen til mamma og inn på lekekjøkkenet til de små! ;)




Nøkkelskapet, som en gang var i lekestua hjemme hos mamma, har fått en liten make over. Det er malt grått (Jotuns "Tåkedis") og dørhåndtakene er laget av hamptråd. De litt jalla gullfargede plastnettingsdørene måtte jeg bare beholde, likeledes de små knaggene! ;)






Tavleramma har også fått et par strøk med "Tåkedis".

Nydelig vær nå! Sola skinner og det er mange plussgrader. De to eldste er med mormor på hyttetur, pappa`n og Andreas er ute og vasker bilen og snart skal vi fire her hjemme ut på tur.

Ønsker deg en GOD PÅSKE!







7 kommentarer:

 1. Koselig kjøkken de små har :) Det gjorde seg med et malingsstrøk på skapet. Det ble som nytt :) Angående Nyhuset så kan det se ut til at vi flytter inn i midten av april. Gleder meg til det :)

  SvarSlett
 2. Så fint skap!! Det er jo bare utrolig søtt :) Og veldig fint med den grå fargen. Så deilig med litt barnefri også da :)

  ønsker deg en fiiin påske :)

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 3. Så utrolig søtt=) Jeg synes du er så flink til å pusle... har vært altfor lite av det her i det siste. Dagene strekker liksom ikke til.... litt kjedelig! Håper dere får ei superkoselig påske=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Nå har jeg kosa meg her i bloggen din. Så mye fint! Likte godt det du har gjort med nøkkelskapet. Det passet så godt inn i lekekjøkkenet.


  Har også lest romanen Arven, tror jeg må finne den du anbefaler også. Sikkert fin. Nå leser jeg Hemmeligheter av Kate Morton. :) Har du ikke lest bøker av henne, vil jeg anbefale de.

  Legger bloggen din til på linklisten min, så er jeg snart tilbake. :)

  SvarSlett
 5. Du å du så koselig! Lekekjøkken er jo så gøy, og skapet ser helt nydelig ut. Fine bilder. Ønsker deg og dine en fortsatt god påske! Hilsen Sofies Villa.

  SvarSlett
 6. Så fint det ble! Tåkedis er en fin farge, den henger faktisk på veggen her sammen med en hel del andre grånyanser. Vi vurderer å male stuen som nå er hvit, men jeg tror kanskje det ikke blir noe. Er jo så glad i hvitt også! :)

  Nå er det lenge siden jeg har fått lagt igjen en liten kommentar her, men jeg er fremdeles inne og titter på de fine innleggene dine :) Grunnen er rett og slett at jeg ikke får kommentert via hverken mobilen eller ipaden min. Når tekstboksen for kommentar kommer opp, så får jeg ikke trykket meg inn i den. Og så er det så sjeldent jeg sitter på pcen, men nå var jeg her! ;) Hehe :)

  God påske! :)

  SvarSlett
 7. For et herlig lekekjøkken! :)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett

Tusen takk! :)