søndag 12. mai 2013

Søstertreff


I går hadde jeg verdens beste søstre på besøk! Mange timer med skravling, god mat og drikke, kake og snop. Veldig, veldig koselig!

Det er kos å lage mat og pusle rundt i huset før man får gjester. Ny pom pom fra Miss Ètoile pynter opp i spisestua.Stor lavendel plassert i en tøyrispose jeg hadde liggende.Søstergaver.

Altså, vi tre søstre heter ikke Tinemor, Ang og Aia "på ordentlig"! ;) Det er kallenavn vi fikk av minstesøstra som syntes det var litt vanskelig å si Kristine, Agnes Katrine og Kari Marie da hun var liten! Kallenavnene bruker vi fremdeles.


Til Kristine sydde jeg beige linvimpler.


Agnes Katrine fikk en vimpelrekke som gikk i lilla, rosa og hvitt.Jeg fikk nydelige lyserosa pioner av søstrene mine. Pioner er min favorittblomst. Hvilken blomst syns du er den nydeligste?


Ønsker deg en fin søndag!
5 kommentarer:

 1. Så koselig med søstertreff=) Hyggelig å ha et godt forhold til sine søsken. Jeg har søsteren min i Oslo, så vi treffes ikke så ofte, men når vi først treffes er det alltid superhyggelig... selv om vi er veldig ulike=) Så flotte gaver og poser du har lagd til dem=) Forresten, artig å finne ut hva du egentlig heter=) Håper dere har kost dere alene ei helg. Det er litt godt å være uten barn, og så er det veldig hyggelig å få dem hjem igjen=) Fin søndag til dere=)

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt det helt topp! Kjempefine vimpelrekker du har sydd til de:-)))
  Jeg liker veldig godt pioner og ranukler:-))))
  Fortsatt fin helg!!
  Siri

  SvarSlett
 3. så koselig med slike kvelder da :) elsker den lille fargerike krukka di med sommerfugl på! Nå er tiden for å ta frem sommerfugle lysestakene mine og sommerfugle serviett holderen ja!! Takk for at du minte på meg det :)

  Ha en strålende søndag videre!

  SvarSlett
 4. Ja, man må pause fra arbeidet når man må jobbe på helg. Flere av våre venner er lærere, så vi vet at lærere jobber mye i perioder=) Håper du kommer deg igjennom bunken=) Dere finner helt sikkert en ny plass for rosebusken. Vi har flyttet mye rundt på planter og trær i hagen, selv de som ikke liker å flytte har overlevd, så det går helt sikkert bra=) Takk for navn på de små blå=) Jeg er ikke så god på navn!!! Håper dere har en koselig kveld=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Så hyggelig med søstertreff og så artig bakgrunnshistorie mht navnene deres! Ha en flott uke!

  SvarSlett

Tusen takk! :)