lørdag 8. juni 2013

Hagenytt


Det er travle jobbtider med tentamensretting, karaktersetting og eksamenssensorering, men en vimpelrekke sys ganske fort! ;) Koselig å få den opp mens syrinen blomstrer.

Selv om leveggen er sliten, er det så lunt og godt å sitte her i kroken. 

Både pionbuskene og "fredløs" har har skutt i været de siste dagene. Jeg skal rydde litt mer plass til pionene, "fredløs"- staudene tar nærmest helt over! ;)
De mørkere lilla syrinene er på vei, ...


... og det er også de hvite. Syrin er VAKKERT!GOD HELG!

6 kommentarer:

 1. Nydelige bilder-ordentlig sommerfølelse:) Takk for buketten jeg fikk i går, den står så fint ennå!

  SvarSlett
 2. Så utrolig stilig med den vimpelrekka der ved syrinen og uteplassen. Den likte jeg. Flotte bilder også, her ble jeg inspirert. :)

  SvarSlett
 3. Så koselig med en titt i hagen din=) Min fredløs er også helt vill og har lyst til å ta over. Den kler i grunnen navnet sitt=) Vimplene dine er så utrolig søte. Lykke til med rettingen, du får trøste deg med at det snart er ferie=) Fortsatt fin helg til dere=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Så koselig hage du har! Syriner er min favoritt!! Så fint med vimpelrekken:-)
  Vi holder på å kutte ned i en fullstendig overgrodd hage...Masse jobb, masse tujaer og sypresser har havnet på søpla, nå må vi ha litt mer farger i hagen! Syriner er øverst på lista:-)
  Ha en fin kveld!
  Siri

  SvarSlett
 5. Lykke til med rettingen! Nå går det snart mot rolige dager. Gleder meg til det. Blir godt med lenge fri :) Neste år venter nye og spennende utfordringer på jobb. Gleder meg til det :) Syriner er nydelige og dufter godt. Vi har kjøpt et bittelite syrintre, men det ser ikke ut til å trives godt. Noen sa noe om at vannet kanskje renner fort gjennom siden tomta er bearbeidet. Jeg får vanne den ofte og se om den kommer seg. Vakre vimpler du har sydd :)

  SvarSlett
 6. syrin er flotte og fine busker! men nå ble jeg nysgjerrig på de staudene dine? vi har akkurat fått på plass en syrinbusk,det spørs å se om den overlever eller ei da ;)

  i morgen er planen at snuppelina vår skal få et eget plommetre av mimmi og bæbæ sin,så det blir spennende tider i sommer for å se om alt kommer til å leve over :) synd sommeren er over på et blunk :(

  SvarSlett

Tusen takk! :)