mandag 22. juli 2013

Til fjells


I forrige uke var barna og jeg på hytta noen dager. Vi reiste sammen med den ene søsteren min og ungene hennes. Veldig koselig for store og små. :)

Vi var heldige med været. Det ble sykkelturer, bading, mat og kaffe på verandaen, brettspill, fotball.... En av kveldene var vi på besøk på den ene nabostølen. Der fikk vi se på melkingen av kuene, hilse på de søte kalvene og så fikk vi se på da de lagde brunost. Det skal jeg si er en møysommerlig prosess! I 12 timer sto deog rørte i den store gamle jerngryta før de kunne legge brunostrøra, som var som tykk sirup, i en form. Ungene var fasinert av hvordan osten ble laget, de filmet med mobilen og lærte mye! :) Hadde det ikke vært for at vi skulle reise formiddagen etter, kunne vi ha kommet på brunostsmaking senere den dagen.

Hytta er nybeiset og glitrer i sola! Koselig med urter på verandaen.


Forglemmeieien er en nydelig markblomst det er mye av på hytta.


Skjønne markblomster i en søt gammel mugge fra Stavanger Flint.


Tråden av Victoria Hislop er ferdiglest. Nydelig bok. Anbefales! Nå er jeg i gang med En svunnen tid av Kate Morton. Herlig å ta seg tid til en god bok.Vi er bare heldige med været om dagen! Blå blå himmel og sol fra morgen til kveld! :) Håper du også har flott sommervær!2 kommentarer:

  1. Forglemmeieien er så fin! Har endeig fått den i hagen min :D

    Det hørtes ut som en deilig hyttetur for både store og små. Kos dere videre i det nydelige været vi har :)

    SvarSlett
  2. Hyttetur høres veldig koselig ut=) For en flott bukett, de fineste blomstene finner man i den frie natur. Ser at du har samme boksmak som meg. Jeg ble også veldig begeistret for Tråden, og En svunnen tid er også veldig, veldig fin=) Håper resten av sommerferien blir fin=) Vibeke

    SvarSlett

Tusen takk! :)