søndag 11. august 2013

Tomatene modnes


Da mamma reiste til feriehuset (og barndomshjemmet) sitt langt nord i landet, var jeg heldig og overtok et par tomatplanter, og som følge av det, måtte jeg utvide mini- minidrivhuset til et minidrivhus! ;) Hentet noen flere gamle vinduer i kjelleren og satt de opp ved urtemuren.


Blant mange grønne umodne tomater, titter det frem noen røde. Kos å hente tomater i hagen. :)Ønsker deg en fin søndagskveld og en god start på den nye uka.3 kommentarer:

 1. Åhhh, så koselig=) Hvordan får du det til? Jeg vet ikke hva jeg gjør feil med tomatene mine, men vi er ikke bestevenner. Har prøvd i flere år, men det blir ingen modne tomater, bare mange blomster. Tar gjerne i mot ekspert-tips=) Snart skolestart igjen? Nyt de siste dagene fri=) Vibeke

  SvarSlett
 2. WoW! Imponerende! Herlig gjenbruk - takk for det tipset ;)

  SvarSlett
 3. Åh, så fint mini-drivhuset ditt ble :) Jeg funderer på hvordan jeg skal gjøre det til neste år. Jeg vil så inne og så er det kjekt å ha en plass å sette det ut når det blir for stort å ha inne. Drivhusskapet vi hadde ble tatt av vinden og består nå av flere biter. Hmm... Tror jeg skal ta vare på plasten før vi eventuelt kasserer det. Kanskje den kan brukes til noe :)

  I dag var første planleggingsdag. Kjekt å være i gang :)

  SvarSlett

Tusen takk! :)