onsdag 6. november 2013


Fjorårets adventskalender

Årets adventskalender er ikke klar, men noen av gavene er kjøpt inn. Som regel pleier jeg å lage ulike kalendre fra år til år. Barnas kalender inneholder gaver, søtsaker, aktiviteter som pepperkakebaking og opplevelser, som for eksempel kan være kinobilletter.

Fjorårets kalender hang på kjøkkenet.Lager du også adventskalender?


God onsdagskveld!


8 kommentarer:

 1. Vi lager også kalender til guttene, og den inneholder mer eller mindre det samme som din. En god blanding av gaver, godis og opplevelser. I år blir i alle fall Jul i Flåklypa på kino en av gavene, for den vil mor se=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Så flott den var,eg er nok ikkje like flink med sånne kalenderer.
  Fin onsdagskveld til deg:)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 3. Vilken fin kalender! Sonen har den som jag hade som liten. Men nu när han är så stor blir det paket endast på helger och julaftonsmorgon i kalendern.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvarSlett
 4. Så fin kalender og så spennende, min gutter er blitt så store at de ikke,,liker,, hehe sånt lenger så mor har litt på lur her også.

  Maritklem.

  SvarSlett
 5. Jeg har kalenderen klar men ingen gaver ennå :-):-)
  Nydelig den kalenderen din fra i fjor.
  klem Vibeke

  SvarSlett
 6. Såå koselig kalender. Vi skal ha aktivitetskalender i år og jeg gleder meg til alle de koselige tingene vi skal gjøre sammen med lillegutt. Ha ei kjempefin helg!

  SvarSlett
 7. Så flott kalender!
  Jeg har brodert en adventskalender, der henger gaver til alle tre, og vi har som du kombinert aktiviteter, litt småsjokolader og gaver. Er på planleggingsstadiet ennå i år.
  Så flotte stjerner da har laget lenger nede her, tusen takk for "oppskrift", må prøves!
  Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 8. Kjekt med mimring og tips :) I år tror jeg vi henger opp den fra i fjor, og så skal vi ha elf on a shelf som jeg skal fortelle mer om snart ;)
  klem til deg!

  SvarSlett

Tusen takk! :)