onsdag 13. februar 2013

Snuser på våren

Selv om det er massevis av snø og mange kuldegrader ute, er det koselig å pynte med vårlige løkblomster.
Ingen avanserte planteplaner, men jeg gleder meg til å plante erteblomster og blomkarse om et par måneder!

Har du noen planteplaner til våren?

7 kommentarer:

 1. Enig, det er veldig koselig å snuse på våren=) Så koselig du har pyntet=) Jeg sår heller ikke noe som er avansert, og heldigvis blir de lite avanserte fantastiske blomster de også=) Håper det står bra til hos dere=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Så søte bilder av veldig søte og vårlige blomster. Her er det også kuldegrader og snø, og de to små har hatt besøk av en venn. Alle tre fikk boltre seg i snøen en stund, så de koser seg jo. Selv begynner jeg å kjenne at våren godt kan komme snart.
  Hilsen Sofies Villa :)

  SvarSlett
 3. Åh jag har också börjat att snuse på våren, nu börjar den långa längtan dit.. Men så får vi god tid att planera och kanske börja så små frön... Fast de som skall i jorden får vi nog vänta lite med, eller vad tror du?

  Ha en fortsatt fin kväll :)

  SvarSlett
 4. hihi jeg snuser på våren med påskeliljer på kjøkkenbenken :-p

  SvarSlett
 5. Å, så fine bilder - gleder meg til våren. Blir deilig å slippe vinterdresser, våte støvler, slaps og holke. Vil ha sol og lys og varme!

  SvarSlett
 6. Her snuses det veldig ;) løk blomster, lyse farger! Deilig :)
  Litt plante planer er det! Blir mest til krukker :) hadde STOR prosjekt i sommer og høst med å plante i bed. Blir spennende å se hva som popper opp!
  Klem S

  SvarSlett
 7. Koselige bilder du viser ;-)

  Hver vår pleier jeg å plante massevis med stemor i krukker og kar på verandaen. Synes det er utrolig flott med masse blomster, men er dessverre ikke så flink med blomster selv.

  Ha en herlig kveld!

  SvarSlett

Tusen takk! :)