lørdag 9. februar 2013

Karnevalstid

I går var det karneval i barnehagen! De to små her skjønner ikke så mye av det å kle seg ut enda, så foreløpig er det vel mamma`n som syns det er aller mest gøy! ;)

Det er to avdelinger i barnehagen, aldersblandet. I tillegg til å være aldersblandet, er barna noen ganger delt inn i grupper etter alder. Andreas er i ekorngruppa. Lillemor er i marihønegruppa, så da jeg kom over den søteste marihønedrakta, måtte den få bli med hjem før karnevalet! ;)


På tavla henger post- it- lapper fra Clas Ohlson. Hjerter i tre ulike rosafarger. Billig moro! Artige å henge opp, flytte på og noen ganger krølle sammen! ;)


Dukkesenga laget pappa da søstrene mine og jeg var barn. Et koselig minne å ha på de små sitt rom. 


Andreas valgte selv kostyme i år, Ole Brumm! 


Nesteldstemann lurte på hvorfor det ikke var karneval på skolen! ;) De eldste syns det er kjempegøy å kle seg ut. Selv om det ikke er karneval på skolen, koser de seg med å kle seg ut når det er Halloween. Kankje en utkledningsbursdag hadde vært gøy for de største!?

Fin lørdag til deg!

5 kommentarer:

 1. Så søte kostymer=) Man må bare nyte å kle dem ut når de er små, for plutselig blir de så store og vil velge noe skummelt=) Håper dere får ei superkoselig helg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Så fine!! Min eldste har også sånn Ole Brum kostyme :) Her er det også stas å kle seg ut. Veldig fin dukkeseng også :) Koselig når det kan brukes av flere!

  Ha en strålende helg :)

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 3. så søtt :) snuppeline skal være kanin er planen :)

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Så nydelig marihønedrakt :-) Ungene her har ikke fått vært med på ett eneste karneval i barnehagen..for det legges alltid på fredager hvert år..og da har de ikke dag..synes det er litt synd at de ikke kan omrokkerer litt på dagen de legger det på.. er jo så gøy å kle seg ut :-)

  Koselig med dukkeseng etter når dere var små :-) spesiellt når den er laget av din far i tilegg :-) Alva har også en liten vugge etter meg som far lagde :-) Koselig :-)

  Ønsker deg en flott ny uke :-) Og håper du har hatt en koselig morsdag :-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Karneval er gøy! Hadde håpa jeg kunne fått Theo til å kle seg ut som indianer eller pirat.... MEN, han ville være spiderman :-/ må nok bare innse at han har blitt "stor" gutt å vil bestemme selv ;) jeg har ho fått vilja mi de andre årene ;)
  Klem S

  SvarSlett

Tusen takk! :)