lørdag 1. juni 2013

Sommerpyntet lekekjøkken


Det er veldig koselig å gjøre små forandringer på lekekjøkkenet til de små! ;) Jeg blir liksom aldri lei av å stulle og ordne med det, men det blir kanskje litt kjedelig for dere å se bilder derfra nok en gang...

Sommeren er her, og i dag hadde vi varmt og godt vær til barne- tv- tider. Nå sover de små søtt, mens vi andre koser oss inne mens det regner ute.Nye vimpler over kjøkkenbenken. Enkle papirvimpler.

 
Bittesmå loppislysestaker med blomstermønster pynter opp på kjøkkenskapet. Den vesle mugga er også fra et loppemarked. En lysegrønn stoffrest ble et nytt kjøkkenhåndkle.


For noen dager siden var vi på Plantasjen og handlet utemøbler til nyverandaen. Med på kjøpet ble også en liten jukseprimula! ;) Perfekt på et lekekjøkken!Ønsker deg en fin lørdagskveld!6 kommentarer:

 1. Så utrolig fint du har gjort det her! En riktig drømmeplass for de små :)
  I dag har vi hatt en fantastisk sommerdag på sørlandet, og har fått innviet grillsesongen og spilt kubb på plenen hos mine foreldre - håper det blir mange av de dagene i deilige juni som ligger foran oss!
  Fortsatt god helg til deg!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. Jeg blir i alle fall ikke lei. Tenk å være så heldig og ha et så koselig lekekjøkken=) Det må jo være små barns drøm=) Regn er bra for hagen, om ikke annet... og så får man plutselig gjort småting inne! For her er alt inne nedprioritert når det er finvær=) Fiiin kveld til dere også=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Forresten.. veldig søt header=) Vibeke

  SvarSlett
 4. flotte bilder :)

  SvarSlett
 5. Åååh så koselig kjøkken , gleder meg til snuppa mi blir så stor at jeg kan ordne sånt til henne :)

  SvarSlett
 6. Kjøkkenet er så utrolig fint:).

  SvarSlett

Tusen takk! :)