onsdag 29. mai 2013

Før og etter: Verandaen


Først et par bilder fra prospektet vi fikk da vi var på visning i det som nå er huset vårt. Verandaen er støpt, skikkelig solide saker. Utvendig var kledningen av tre, mens verandaen innvendig hadde falmede guloransje blikkplater og grønt "gressteppe"... Det var nok fancy den gangen det var nytt, i 1967, men nå var det på høy tid med noe nytt! ;)


Nok et bilde fra prospektet. Her kan du skimte litt av verandaen.


I går ble Ørjan ferdig med det aller meste slik at små og store trygt kan være ute på verandaen. Den har blitt kjempefin og vi er veldig fornøyde! Kjempeflink snekker! Ørjan har utvidet verandaen, nå er den på rundt 40 kvm. På onsdager har de små og jeg fri, så i dag tok vi med sykler og leker ut på verandaen. Koste oss!Det gjenstår litt småtteri med porten. Jeg syns porten er så søt! Ørjan skal lage trapp som går ned til hagen.


Litt av verandaen utvendig. Porten er til venstre i bildet, det er her trappa kommer. Etter hvert blir rekkverket hvitt.Herlig med ny og fin veranda!


3 kommentarer:

  1. Se her ja, det ser fint ut :) Deilig med ny og stor terrasse da :)

    SvarSlett
  2. Oi, for en jobb dere har gjort=) Dette ble jo kjempefint. Skjønner godt at du ville ha bort den grønne matta! Isj, de er ikke lekre. Håper dere har det fint=) Vibeke

    SvarSlett
  3. oj,det så virkelig flott ut! keep up the good work!

    SvarSlett

Tusen takk! :)