onsdag 19. juni 2013

Sommerpyntet tallerkenhylle


Nå som tentamensbesvarelsene er levert ut, karakterene satt og sensorarbeidet overstått, kommer feriefølelsen snikende. Fridag i dag, to jobbdager igjen før ferien starter! 

Vi har vært ute i hagen, tatt med oss litt blomster inn og pyntet tallerkenhylla i spisestua. Kjempekonvall, syriner og en staude som ligner på hundekjeks (noen som vet hva den heter?!).

Søte sommerfugler fra Søstrene Grene.
Fin junidag til deg!6 kommentarer:

 1. så fin!!! mange fine detaljer!!!

  SvarSlett
 2. For en fin hylle du har!
  Moro å bytte ut ting og tang i interiøret så det passer til årstiden :)
  Ha en fin kveld!
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Så deilig med en fridag=) Det må man nyte så godt man kan. Så godt at du snart er ferdig med skoleåret, nå kan du snart nyte ferien=) De brune flaskene var utrolig kule, og ble en veldig fin vase. Det er veldig hyggelig å plukke inn blomster fra hagen=) Håper resten av uka blir fin=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Så fint det ble i hylla di!! Nydelige blomster!
  Jeg har også ei sånn lita brun flaske, fant den i hagen, den er helt lik de to du har. Vet du hva slags flaske det er??
  Herlig med sommerferie! I går ettermiddag var det fremdeles ganske uvirkelig, men tror jeg begynner å komme i feriemodus:-)
  Klem Siri

  SvarSlett
 5. Så fint du har gjort det. Vakre blomster :) Nå er det sommerferie og lenge fri. Herlig! Det er vel i morgen kveld jeg merker det best når jeg kan kjenne på at jeg ikke skal på jobb dagen etter :) Til høsten venter nye og spennende utfordringer på meg. Det gleder jeg meg til :) Nyt fridagene! :)

  SvarSlett
 6. for en herlig og sommerlig hylle du har da :)

  ha en flott sommer videre :)

  SvarSlett

Tusen takk! :)