onsdag 19. juni 2013

Sommerpyntet tallerkenhylle


Nå som tentamensbesvarelsene er levert ut, karakterene satt og sensorarbeidet overstått, kommer feriefølelsen snikende. Fridag i dag, to jobbdager igjen før ferien starter! 

Vi har vært ute i hagen, tatt med oss litt blomster inn og pyntet tallerkenhylla i spisestua. Kjempekonvall, syriner og en staude som ligner på hundekjeks (noen som vet hva den heter?!).





Søte sommerfugler fra Søstrene Grene.




Fin junidag til deg!



6 kommentarer:

  1. så fin!!! mange fine detaljer!!!

    SvarSlett
  2. For en fin hylle du har!
    Moro å bytte ut ting og tang i interiøret så det passer til årstiden :)
    Ha en fin kveld!
    - Ingrid

    SvarSlett
  3. Så deilig med en fridag=) Det må man nyte så godt man kan. Så godt at du snart er ferdig med skoleåret, nå kan du snart nyte ferien=) De brune flaskene var utrolig kule, og ble en veldig fin vase. Det er veldig hyggelig å plukke inn blomster fra hagen=) Håper resten av uka blir fin=) Vibeke

    SvarSlett
  4. Så fint det ble i hylla di!! Nydelige blomster!
    Jeg har også ei sånn lita brun flaske, fant den i hagen, den er helt lik de to du har. Vet du hva slags flaske det er??
    Herlig med sommerferie! I går ettermiddag var det fremdeles ganske uvirkelig, men tror jeg begynner å komme i feriemodus:-)
    Klem Siri

    SvarSlett
  5. Så fint du har gjort det. Vakre blomster :) Nå er det sommerferie og lenge fri. Herlig! Det er vel i morgen kveld jeg merker det best når jeg kan kjenne på at jeg ikke skal på jobb dagen etter :) Til høsten venter nye og spennende utfordringer på meg. Det gleder jeg meg til :) Nyt fridagene! :)

    SvarSlett
  6. for en herlig og sommerlig hylle du har da :)

    ha en flott sommer videre :)

    SvarSlett

Tusen takk! :)