søndag 7. juli 2013

Bok + sol = sant!


Victoria Hislops debutroman Øya falt jeg fullstendig for, så da Hjemkomsten kom ut, var jeg ikke sen med å kjøpe den. Den levde ikke opp til mine forventninger, men En aften på Kreta, som er en samling av fortellinger, var nydelig. I En aften på Kreta var det også et utdrag fra Hislops nyeste roman Tråden. Etter å ha lest den smakebiten, fikk jeg lyst til å lese hele boka. Og heldige meg fikk Tråden av den ene søsteren min her om dagen! :) I går, ute i nydelig sommervær, begynte jeg med boka. Jeg har ikke kommet langt, men jeg bare gleder meg til å lese videre! Har du lest noe av Victoria Hislop?


Det er lunt og godt ved inngangspartiet. Sjasminen blomstrer og en trehvit klappstol har blitt grå.


Fredløsen blomstrer også. Koselige gule blomster.


Vimplene er skiftet ut og kanskje blomstrer blomkarsen snart!?


Hundekjeks og prestekrager er fint sammen.God søndag!


 6 kommentarer:

 1. så flott klappstolen din ble :) flotte bilder,å nei har aldri lest den boka eller hørt om forfatteren.Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 2. Så fint det er i hagen din :) Jeg har også lest Øya og Hjemkomsten og tenker som deg om de bøkene. Har lyst til å lese Tråden. I dag har jeg lånt Indias datter, så den er nok neste bok ut. Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 3. Så komisk, jeg leste Tråden på toget til Oslo i helga, og ble ferdig med den på veg hjem i dag=) Tråden er nydelig, men jeg har likt alle Hislop sine bøker, til og med Hjemkomsten. Mulig jeg ble begeistret for den, fordi jeg har gått på språkskole i Granada=)

  Så fine bilder fra hagen din=) Den ser søt og romantisk ut=)

  Håper du nyter fine feriedager=)

  Vibeke

  SvarSlett
 4. Så mysiga sommarbilder! Lustigt, jag stod och höll i boken Øya häromdagen.. Kanske jag skall köpa den då ;)

  ha en fin dag

  SvarSlett
 5. For en nydelig hage, utrolig koselig:)
  Har ikke lest boka...:)
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så fint dere har det i hagen, jeg får så sommerstemning av bildene dine :)

  Jeg har nesten ikke fått lest en side etter at Amalie kom til verden. Tiden bare flyr, og så finner jeg aldri noen bøker jeg føler fenger meg lenger. Men en dag nå skal jeg få satt meg ned og lest litt, jeg savner virkelig roen og gleden det gir meg!

  SvarSlett

Tusen takk! :)