mandag 24. februar 2014


Eplegreiner og ny bok
 
 I helga tok jeg inn noen greiner fra epletreet. 
Gleder meg til de blomstrer!

Og så har jeg akkurat begynt med en ny bok, Syersken fra Madrid. 
 Har du lest boka? Kos med en bok nå i vinterferien!


Ønsker deg en fin tirsdag!


Aia


6 kommentarer:

 1. Vårlige og fine bilder hos deg :)
  Epleblomsten er utrulig vakker. Får du blomst på den når du bare plukker inn ei grein slik du har gjort ? Ja då må eg i tilfelle ut å hente meg ei grein :)

  Nyt vinterferien - kos med ei god bok.
  Klem Jorill

  SvarSlett
 2. Det er så fint med epleblomster på bare grener, det er ett vårtegn når en kan plukke inn blomster.
  Jeg kjøpte den boken til min mors bursdag, så jeg regner med å få låne den etter hun er ferdig og det gleder jeg meg til.

  Ha en fin dag fra Marit.

  SvarSlett
 3. ja nå går det rette veien
  tror jeg må ut å hente meg ei grin
  kos deg
  klem eli:)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Gleder meg til å ligge i hengekøya, halvt avkledd og lese skjønnlitteratur :-) Nå er det bare pensum og ullgenser som gjelder ;-) Håper onsdagen din har vært fin:) Klem fra Monica.

  SvarSlett
 5. For en god idé=) Det har jeg også lyst til, så det er mulig jeg må låne den! Den boka har jeg ikke lest, men den står på ønskelista=) Håper dere koser dere med vinterferie=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Heldige deg som har epletre her vokser det dårlig grunnet all vind(bor på øy/vestlandet) . Husker min mammas epletre i Sverige, hun er syk og bor på gammelhjemmet nå, men pappa bor kvar på gården de kjøpte før hun rakk å bli veldig syk, den ligger i Skåne og alt du planter i jorden gror, det er helt utrolig egentlig hvis jeg sammenligner med her. Jeg og mannen drømmer om en egen "skånelänga" en dag(et slags dansk-lignende hus i putset mur/sten), med en eplehage og kort tur på stranden *drømme drømme*. Imens har vi det toppers hos far hver sommer og spiser av eplene hans. Ha det fint!

  SvarSlett

Tusen takk! :)